Thursday, 13 April 2017

Cupcake & Tart untuk Nubhan



trut tut tut sangat tau

dalam awal Mar, ada la yang tanya harga untuk cupcake ni. katanya nak bagi pada Nubhan untuk hari jadi dia 2 April. Dah kak ton bagitau harga, dia pun senyap je

disebabkan ramai je yang macam tu, tanya harga tapi tak nak & tak cakap apa-apa, kak ton pun relax je la. Anggap tak jadi la kan

Mana nak tau petang 31 Mar tu dia kata jangan lupa esok hantar cupcake ke rumah dia kat Kota Kemuning. Tak ke gelabah kak ton. Dah le dia nak yang ada edible image. Bila masa pulak nak mengorder edible image nye

Maka kak ton pun offer le yang macam ni. sebab ni je yang termampu sebab dia nak jugak cheese & fruit tart









2 comments:

  1. Boleh pulak senyap x confirm tau2 nak suruh hantaq...
    Nasib baik ada bahan... kalau tak hantaq cupcake beli kat kedai roti la jawabnya....

    ReplyDelete