Friday, 9 May 2014

Gadis di atas Kek



nak kak ton gigit, dia adalah kawan sendiri

bukan sekali dua dia buat onar macam ni tapi onar kali ni buat kak ton kelam kabut dah berduka lara. kek tak sempurna dibuatnya

dah le last minute baru bagitau, tengah bake boleh pulak dia tukar design

memula dia nak kek bentuk 17. dah kak ton congak-congak design yang sesuai, mula la kak ton bakar kek empat segi, nanti potong dan cantum le yang berkenaan

dah pukul 11 malam, kak ton on wassap. tengok bertalu-talu message. geram betul, nak je terbang ke puncak alam pas tu gigit-gigit tengkok dia

dah tau nak tukar design, tak nak pulak call. main message gitu je, ingat kak ton letak je phone kat tepi telinga

jaga ko atiem




nak kek dua tingat bentuk bulat, nak budak pompuan atas kek, nak bentuk topeng macam tu

haih....sawan le kak ton dibuatnya

kak ton kata dah siap 4 segi. demi tak menghampakan, kak ton gunakan teknik inspektor gadget untuk potong dan tepekkan atas kek supaya nampak tertingkek




budak pompuan yang sedeh. duduk le atas kotak tu dendiam sebab kak ton adalah mangsa keadaan




kek nak cantik tapi tak de bagi kak ton masa untuk jadi engineer bertauliah

redho je le
jangan nak komplen ye kang kak ton cabut kuku kaki tuh




kek ni atiem bawak ke sekolah anak dia kat klang nun, surprise untuk anak dia aku rasa




sapa itu atiem?....

kawan kak ton masa kat uitm dulu. umur kitorang sebaya tapi anak sulung dia dah 17 tahun

konon dia hot sebab tu kawin masa study lagi

dia tak eran ko marah dia, berkerang busuk je dia



8 comments:

  1. kak ton, kalu x nk mkn nk gk je bleh? ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak de hal. tapi membazie duit je le
      :)

      Delete
  2. Kah kah kah sekel je atiem tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hampir2 tumbuk muka dia tapi dia sempat buat muka kesian

      Delete
  3. wahh.. comelnya kek tu..
    btw, sy tag akak dlm liebster award. sini : http://isyapurple.blogspot.com/2014/05/liebster-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok sayang. nanti kak ton melawat

      Delete
  4. Sweet 17? Kak Ton, cukup ke kek besar tu untuk budak 17 tahun?

    ReplyDelete