Monday, 26 January 2015

Biskut Ala Famous Amos



along suka makan cookies jadi kak ton selalu bersemangat nak mencuba resepi baru.... khas untuk anak teruna tersayang. laki kak ton????..... sorry, dia memandang sinis je makanan manis ni

weekend lepas sempat buat biskut konon famous amos. nampak macam famous kat dlm fb. ramai yang komen sedap bangat

jangan membongak ye, ni kak ton nak buat



komen along.... 
biasa-biasa aje rasanya. lagi sedap biskut yang ibu selalu buat tu

amboi along, masterchep sangat ni perangai

tapi kak ton pun berperasaan yang sama



maka... 
biskut ni berubah le lokasi dari dapur rumah ke dalam opis kak ton



resepi kak ton snapshot dari fb resepi ringkas

mari la korang pulak cuba





2 comments:

  1. hehe..saya pun tak suka makanan yg manis2..memang hari raya je jamah biskut

    ReplyDelete