Monday, 2 July 2012

Figurine for Stan


Ingat tak entri pasai figurine baru-baru ni?
So this is the cake

2.5kg choc moist cake specially for him



He was so excited, speechless

ni mokcik petik kata-kata di di fb
Ida, you have a pair of great hand. 
i really like it. thanks
u r genius

waaa...buat kek dapat pangkat genius



ok, kita cite sikit pasai birthday boy

dia adalah rakyat malaysia yang tak berapa pandai cakap bahasa malaysia

ish ish ish....dahsat 



dulu dia keje kat office mokcik as sales manager
now he resigned and joined customer's company

 ni kiranya vp sales celebrate customer punya birthday la
company's entertainment



so kata-kata & figurine tu kira nak kenakan dia la
because dia agak chubby 
umur pun tak de le remaja sangat

lebih tepat, no more cute


happy birthday, stan




2 comments:

  1. adakah tembun akan setuju dengan title genius ko tu? :)

    ReplyDelete