Saturday, 14 July 2012

Rezeki... dengan Anjung Seri



Walaupun rumah mokcik berstatus alakadariah je, interior design tetap mokcik suka

Majalah peberet = anjung seri, siaran tv peberet = casa impian & cake boss
Suami tau, anak-anak pun sedia maklum perkara ni
Bila ada siaran cake boss, terjerit-jerit le along, angah, iwan mentarzankan ibu yang ayu ini
Bila dah lari tonggeng terbalik, ilang la keayuan ibu



biasa la, dalam majalah ID ada ruangan soalan, ruangan pertandingan
tak pernah terpikir nak join pun

masa majalah keluaran bulan februari dulu, tiba2 rasa nak menanya soalan
bilik tidur agak besar tapi anak beranak semua tido sekali
anak penakut giler....tensen ai kengkadang

punya la boboi terkejut, dapat surat dari Anjung Seri
eh eh eh...terpilih pulak surat mokcik
tersipu-sipu malu dan bangga



yabedabeduuuuuu...
tu nama mokcik dalam majalah





ni ha, design yang diorang suggest untuk bilik 
boleh jadi kenyataan?

tak de masalah tapi nak mengecat tu perlukan kekuatan mental dan pijikel

pemalas la beb



ni ruang sebelah satu lagi

semangat jugak nak buat, call la kontraktor utk bagi quotation
tapi sikit tak paham dgn diorang nih
sibuk letak nama kat tiang lektrik tapi bila kita suruh datang banyak plak alasan

kalau dah janji tu, datang la
kita ni punya la kelam kabut balik rumah, tengok2 tak muncul
ada kat sana, ada kat sinun

mungkin diorang ingat ni projek ciput @
 diorang ingat mokcik tak de fulus
cit...



dan.....ni le presentnye
periuk luminarc 3L

jimat duit i, tak yah beli
ada la teman cik vision, selalu bertiga sekarang berempat



inside... i like





tiba-tiba rasa nak beli semua majalah yang ada kat market


DASAR TAMAK

4 comments:

  1. Tahniah Ida..rezeki tu dpt peyok luminarc:)

    ReplyDelete
  2. t.kasih kak, rezeki sungguh.

    tapi tak sehebat akak

    ReplyDelete
  3. poyo ke?...rasanya macam comel je

    ReplyDelete