Friday, 17 October 2014

Kek Badminton



touching....

eleh, tak habis-habis dengan touching. benda biasa pun nak touching kan. maunya kak ton tak touching, kak ton kan comel. orang comel kena la bajet berhati taman dan hutan rimba

ni ha.... 
order ni kawan kak ton yang rekemenkan pada kawan dia

haaaa, baru tau. sekarang korang pun join touching jugak kan. tu la, jangan nak memandang hena pada kak ton




gagah kak ton drive dengan angah dan iwan ke masjid negara

tuan tanah duk ampang. kalau boleh dia nak kak ton hantar dekat dengan ampang atau klcc

kak ton drive ke klcc???
tak pernah terpikir sampai ke situ. kalau digagahkan jugak, mau akhirnya kak ton landing kat balai polis dang wangi. mengadu nasib sebab sesat dari pagi ke petang

no no no, idea ditolak mentah-mentah

jadi tempat paling confident boleh drive adalah masjid negara

traffic pun bagai memahami perasaan nervous kak ton, lancar je sepanjang perjalanan. tak pernah pun kak ton guna hon mintak laluan

burung-burung pun berkicauan jugak, sang rusa menari-nari riang di gigi air, sang arnab menggigit-gigit baby carrot... semua pun mengiringi perjalanan kak ton




kek tema badminton










TQ Heliza



2 comments:

  1. nak kek tema hello kitty boleh dak..? tapi besday tahun depan kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole.... tapi kita cite tahun depan ye
      :)

      Delete