Wednesday, 18 December 2013

2nd Charity Event



ooooo....macam tu kesahnya

office tempat aku kerja decided untuk buat charity event tiap 3 bulan sekali. dalam bahasa omputeh kita kata quarterly la

not bad .... good job

sempena nak christmas ni ajk yang turut bertukar untuk tiap event telah pilih rumah penganut kristian berbangsa india kat klang

ada kesempatan, aku pun join jugak dengan anak-anak. aktiviti macam ni molek le aku rasa bawak bebudak, biar diorang feeling-feeling insap



ewah

tanpa membuang masa, mari kita berposing tanda kita pun join sekali

aktiviti kali ni tak seramai aktiviti yang pertama

biasa la kot ...
yang pertama harus le mendapat sambutan luar biasa. ataupun memang waktu tak mengizinkan



mari kita posing menonggeng sikit

tak pe ...
kat belakang adalah anak-anak sendiri. diorang dah biasa dengan tonggengan aku



aktiviti fashion show katanya

memula aku tak join, lepak kat luar je

sekali ajk mintak bantuan... bantu kumpulan 2 yang katanya agak slow

ok ok.... meh kak ton memeriahkan keadaan



haaaaaa... tu kumpulan aku punya fashion le tu

dapat no 2

di kejauhan pulak adalah anak-anak sendiri. sama je aksi diorang,,, nongkat dagu



cat walk from 3 groups ...

superman tu menang sebab dia very confident waktu cat walk

kebetulan budak yang tengah tu classmate along... aku pun bertazkirah le kat along pasal bertuahnya dia ada family. tengok macam kawan tu.....




us

gini le rupanya kalau photographer tak bertauliah yakni along

seingat aku punya la ramai dalam gambar ni tapi suku je yang dia tangkap

tengok gaya tangkap bukan main macho

nasib le ibu yang jelita ada ditangkapnya



masa sampai kitorang bagi la simple breakfast. untuk lunch, order domino's

anak dara dan mak dara membanting tulang letak pizza dalam pinggan. senang untuk bebudak tu nanti, sorang ambil sepinggan 







apehal tu iwan????.....

renung kamera dah ngalahkan undertaker


6 comments:

  1. photographer tu focus kat ibunya sbb tu ibunya di tgh n x heran pun wpun yg lain tak masuk kamera ... heheheee

    ReplyDelete
  2. Qaseh..

    mungkin betul. Baru akak terfikir

    ReplyDelete