Tuesday, 15 April 2014

Kisah Tudung di Sana dan Sini



sekarang tengah hot kisah tudung ye.....

pasal harga, pasal manners, pasal warna-warni, pasal pendek




kak ton ni korang tau




punya la nak berjimat-cermat




tapi kekal vogue dan legenda




pakai tudung saji je



kalau ada function kat opis, baru tukar yang macam ni



untuk hi-tea, kak ton pilih yang gini pulak. konsep rama-rama di taman tasik



wedding punya tudung, nampak vogue sikit, setanding dengan pengantin dan tukang baling bunga rampai waktu pengantin jalan atas karpet 



untuk party harijadi kanak-kanak, kak ton pilih yang comel lote



ni pulak untuk dinner kat hotel, nampak elegen dan seksi




alamak..... 
boss tunjuk penumbuk. kata sibuk tapi membebel bukan-bukan hala


14 comments:

  1. Kak Ton!! Lawak nya!!!


    Lawak sangat!







    Sampai lupa nak gelak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kah kah kah kah.


      Haa baru boleh gelak.

      Delete
    2. terpaksa join gelak. nak sedapkan hati kengkawan

      Delete
    3. nyampah tau, gelak bagai nal giler ni

      Delete
  2. utk pengantin atas carpet tu nampak cantik lak ...

    ReplyDelete
  3. tudung saji pon pakai lawa-lawa....

    :-)

    ReplyDelete
  4. kak ton gayakan la
    awak kan supermodel satu masa dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu ye, kalau masa mengizinkan. tudung periuk pun kak ton persembahkan

      Delete