Tuesday, 6 November 2012

13 Years .... Wedding Anniversary



Alhamdulillah, syukur kepada Illahi

Hari ni, 13 tahun yang lepas kami disatukan sebagai suami isteri

Tak sangka, kenal secara tak sengaja masa ikut room mate balik rumah kakak dia
Baru seminggu masuk Uitm, hidup adalah menyedihkan sebab teringatkan kampung halaman

Transport tak de nak jalan-jalan, jadi abang ipar dia panggil kawan-kawan kampung dia untuk jadi tourist guide akka penghibur 

huh....bila pikir-pikir balik, sungguh la cheap rasanya
lagipun, waktu masih remaja
kadar kegedikkan adalah agak meluap-luap
tapi kecomelan tetaplah maintain
tutur kata dan perbualan adalah lebih lembut dari tofufa


zaman kawin dulu kamera digital tak de ujud lagi kot (ke aku yang kolot?)
dan tak kuasa nak scan balik kampung comot itu

13 tahun lepas, masih lagi sanding pakai songket
waktu malam pulak pakai gaun kembang putih

waaaaaahhhhhh... sungguh la cinderella dan snow white

no gambar kawin, kita saksikan je gambar kenangan kami sekeluarga
pun gambar dalam kategori sejarah



kami di penang

badan masih lagi ok
badan sekarang????... masya-allah



my love



along dengan aksi hidung berkembangan mekar



kami di cameron

along dengan aksi bibir bertaburan



kami di putrajaya



kami di i-city



kami di kampung aku,,,, nun di kuala kangsar


semoga bahagia milik kami sekeluarga hingga ke hujung nyawa


untuk suami tercinta .... thank you for the phone 
:) 


4 comments:

  1. w'salam kak
    terima kasih sudi dtg lagi. akak sihat?

    ReplyDelete
  2. Kat kota lama kiri, tak jauh dr rumah anak yatim

    ReplyDelete