Wednesday, 8 May 2013

Adegan Terpeluk di Anugerah vs Memang Berpeluk



Hari ni aku dapat assignment untuk cakap pasal topik seperti di atas

Sapa yang bagi assignment????... sorry, tak ble bagitau. dah termaktub dalam kontrak

Adegan peluk ... 
suka la orang lelaki yang di'terpeluk'
sapa tak suka, mende free, secara tiba-tiba plak tu

Kalau tak salah dah 2 kali anak si amy search ni terpeluk, tercium sapa-sapa yang ada di sekitar dia waktu majlis anugerah

Bukan main lagi dalam paper, dalam melodi, dalam majalah, dalam blog, dalam fb orang ngata dia. 
Sosial terlebih la, ngada-ngada la




Bukan aku nak sokong tindakan dia tu tapi apa la bezanya dia terpeluk dengan adegan dalam drama/filem. Bezanya dia secara spontan, dalam drama/filem dah dirancang

Memang la tak manis tindakan dia tu tapi adakah anda pikir aaron dan maya karin ini manis????

memang manis kalau kita feeling diri adalah izzah

ni lagi masam,.. 
berkemban... baring-baring gitu




ini juga masam tau

walaupun nora danish berjaya menghasilkan klip gwiyomi yang comel, ia takkan berjaya memaniskan adegan ini




ni lagi i don't like tau

mempermainkan agama... isu sensitip nih




untuk menguraikan apa yang tersimpul, dua-dua pun not ok

tapi kalau ada apa-apa anugerah, i nak la volunteer duk tepi aaron aziz. mana la tau kot-kot ada rezeki, nama dia diumumkan pemenang, dia terperanjat dan terus terpeluk i yang di sebelah


masa tu la i keluarkan skrip ombak rindu ...
"nikahilah saya tuan, saya tak akan tuntut apa-apa dari tuan"

ahaks ... i is izzah


8 comments:

  1. MWAHAHAHAH tinggi nya imaginasi. Dialog tak boleh tahan.

    ReplyDelete
  2. moral of the story: matlamat tidak menghalalkan cara... ;-)

    ReplyDelete
  3. t.a.t.a .... mimpi je tu. Tau2 suami ketuk kepala

    ReplyDelete
  4. Cik anies .... betul sangat2 tu

    ReplyDelete
  5. haha...aaron ajis?? not my taste la.. hehe.

    isyapurple.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. isya ... jadik la dari tak de langsung
    :)

    ReplyDelete