Wednesday, 15 May 2013

Sapa Mau Beli????



Kejap tadi jalan-jalan merewang-rewang tanpa arah tujuan dan pedoman kat Mudah.

U know apa baby nampak???

Betoi ka ni???


Ada orang advertise ni tau

Ia adalah batu pelapik peti ais
alaaa... yang warna hijau
zaman dulu selalu guna, letak kat kaki peti ais untuk elak lantai kena shock lektrik





sungguh hebat zaman IT

pada sapa-sapa yang berminat, harga adalah RM60 untuk 4 bijik

nak pos, tambah RM20

betul ka RM20 je???

ini adalah batu,,,
mungkin boleh menjangkau RM50 tau

untuk langkah keselamatan, bole la letak seratus engget untuk koleksi batu pelapik peti ais


pada yang berminat, sila bertindak segera sebelum kehabisan



baby nak jugak tapi too bad, cuma ada 4 biji
baby nak namblas bijik


14 comments:

  1. Eh!ada ke org jual batu lapik esbok nih?

    ReplyDelete
  2. lor aku pun ada sebijik camni..kalau rasa2 sesak nanti leh la aku letak kat mudah gak

    ReplyDelete
  3. mahai utk 4bijik batu.. sila la cari sendiri kat hardware..rasanya lg murah

    ReplyDelete
  4. kak atie : mmg ada, tekejut saya td

    ReplyDelete
  5. anies & mama maman : bukan nak beli, terjumpa iklan yg comei ini kat mudah

    ReplyDelete
  6. ciki : simpan elok2 tau. tu harta di masa depan

    ReplyDelete
  7. Mahal betul lah, nak pos mana cukup RM20 ringgit tu...ada ke org nak beli? huhu

    ReplyDelete
  8. kot kalau ada rezeki, ada la orang nk beli
    :o

    ReplyDelete
  9. Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik dari HV collection. Promosi dan GA sempena pembukaan blog shop ini juga sedang diadakan sehingga 30mei. Jangan lupa follow juga ye.. =)

    Terima Kasih
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. zman skrg semua benda blh dikira duet kan.. huhuu..
    done follow awk .
    http://orangekecik.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Zullism ... mmg rare sungguh :-)

    ReplyDelete
  12. Hijab valley ,,,, ok, nanti dtg

    ReplyDelete