Tuesday, 18 March 2014

Princess "Mini Candy Buffet"



ni lagi satu projek sabtu hari tu

lepas selesai jadi cikgu tak bertauliah, lintang pukang ke sini pulak. set kan meja dan kelengkapan dulu sambil borak-borak, kek bawa masa majlis sebenar sebelah malamnya. tak surprise le pulak bawa awal-awal. kang budak-budak cuit, dah senget benget princess 




majlis kecik, untuk anak-beranak je

meja pulak tak de, pakai je meja bulat. dah tak nomei tau




cik princess dah ready ... 

bukan main senyum birthday girl bila nampak. kak ton pun senyum jugak










birthday girl malu-malu bila suh tangkap gambar. semua gambar pun tutup mata sebelah macam ni

macamana pulak camerawoman nak bekerja kalau gini




kasi umpan dia dengan present, baru berjaya turunkan tangan




budak-budak ada dalam sepuluh orang je aku rasa tapi makanan of course habis

aku rasa menda ni saja je untuk kenangan seumur hidup


jadi ........

sapa kata candy buffet untuk majlis besar-besar je??

nak jugak candy buffet untuk majlis anda??... email/sms/wassap je kak ton. harga insha-allah boleh diadjust sesuai dengan bajet masing-masing


13 comments:

  1. amboi kak ton
    kelas ko!
    kecik besar bukan ukuran kan!

    ReplyDelete
  2. bebudak mmg suka candy . lagi lah klu ada coklat . letak byk mana pun blh habis . nice presentation nya .

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu sis...coklat tetap jadi idaman

      Delete
  3. Kak Ton. Atas meja tu yang panjang² macam lidi dalam balang tu apa tu Kak Ton?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmmmmm...susah kak ton nak jelaskan

      ape ntah. ada rasa masam sikit. walau apa pun jua, ia adalah straw bukan lidi ye. :)

      Delete
    2. dia ala2 jeli la, tapi packaging dia ala2 straw
      apa la kak ton ni gagal la bagi explanation
      wakkakakakkaka

      Delete
    3. ala-ala jeli ke?...bole la tu kot. meh datang rumah cik tata, kak ton jamu

      Delete