Sunday, 30 December 2012

Blue + Pink Doll Cake



Aku suka buat doll cake,  hari-hari mau buat doll cake

Ramai customer yang ingat doll cake mahal
tapi harga aku masih lagi reasonable
pada yang pernah, mesti diorang agak terkesima dengan quotation aku

aku suka bila 1st time customer order dan dia akan order lagi sebab puas hati dengan kualiti dan harga 

aku tak nak le letak harga melambung sebab nak untung lelebih, lepas tu dia serik nak order lagi

tu aku punya style, tepuk dada tanya la selera dan pendapat masing-masing




semua pun buttercream as requested dari tuan tanah

pink + blue pulak as requested dari birthday girl










mungkin ramai jugak yang tak tau kewujudan doll cake ni sebab masa party sekolah angah hari tu aku buat le sebijik, punya la classmate dan cikgu dia excited

mungkin doll cake ni jarang berpeleseran, low profile kot
jaga imej la tuuuuu

mesti dia takut gaun kembang tu terkena taik kucen 


2 comments:

  1. Mmg cute..kalu dpt pun xsampai ati nk mkn..heee

    ReplyDelete
  2. ala,,, makan je. lepas tu order lagi :)

    ReplyDelete