Saturday, 26 January 2013

Kiwi Tarts



Selalu customer order blueberry & strawberry je. 
Kali ni aku dengan bangga dan rendah dirinya menyiapkan sekotak kiwi tart, yakni 50 bijik.

amacam.......macam YB tak?









cuti 3 hari, apa plan korang semua?

aku ada plan tapi tak pasti boleh jadi nyata atau tak
plannya nak cat frame tingkap kat dapur tu
dah kusam akka kelam
semua bahan dah stand-by, cuma nak kutip dan kumpul kekuatan je

kalau nak cat, kena la cuci-cuci dulu 
semalam dah cuci lepas siap masak dan makan
langsir yang tak berapa nak langsir tu dah ditongsampahkan
tiap tergolek atas table top lagi

semangat sungguh la konon
tengok hari ni semangat tu ada lagi tak hari ni?


No comments:

Post a Comment

Post a Comment