Tuesday, 30 July 2013

Mata takmo tidur



Haishh.... lokasi macam biasa tapi masa yang tak berapa nak biasa

Sekarang baru pukul 2.20 pagi. Tak pernah dibuat aku turun prepare untuk sahur waktu macam ni. Biasanya waktu ni aku baru nak landing kapal terbang dari London

Selalu pukul 4 baru aku menapak turun dengan mata terpisat-pisat, tergaru-garu kepala
Dah berapa kali terjaga, pukul 12 la, pukul 1.30 la, pukul 1.50. tak boleh jadi ni, dari membazir masa lebih baik buat samting
 
Ntah kenapa banyak pulak nyamuk, padahal semalam dah spray. Kat kampung hari tu pun banyak nyamuk. Waktu makan diorang ke sekarang ni....? ke lepas mengawan kena makan???

Turun bawah .... masak nasi, makan supplement kurus walaupun tak de nampak kesan. Tak pe, redho je...aku still amik pill ni sebab berasaskan herba, membantu aku senang berry, kaki pun kurang lenguh.

Masak nasi pakai dapur gas je, baru kejap bau hangit. Cepat2 letak cili kering untuk cover salah sendiri. Harap-harap diorang tak perasan sebab mamai

Milo dah siap, lauk semalam dah panaskan :-)

Seram pulak aku bila duk sorang-sorang kat dapur ni time2 macam ni. terbayang-bayang pulak ada menda melintas. tak boleh jadi ni......

Byeeeee.... nak panggil my angels turun santap. Lepas habis makan nak paksa along temankan aku kemas dapur

2 comments:

  1. hai.. salam kenal,
    follower no.98
    done follow sini,
    jom follow teman yea yunk..=)

    http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

    ReplyDelete
  2. salam. tq sudi datang, dah pergi melawt sana kejap tadi

    ReplyDelete